SailON End of Season 2013

Beste zeilers,

SailON organiseert binnenkort het End of Season 2013-Event dat zal doorgaan op 30 november ditmaal op de KLYC-Galgenweel (Antwerpen LO).

sailon end of season 2013

SailON heeft als missie om alle zeilliefhebbers van het galgenweel samen te brengen en zo samen een hoger niveau van sportbeleving te verkrijgen. Zo organiseren we zowel in het voorjaar als in het najaar telkens 5 trainingen voor beginnende tot gemiddelde wedstrijdzeilers. Deze missie willen we verder bekrachtigen met een feestelijke afsluiting van het zeilseizoen. Iedereen is dus zeker welkom 30 november, want zeilers en sympathisanten mogen dit event niet missen.

Wat kunnen jullie verwachten:

Om 18u starten we met een receptie met hapjes en drankjes, gevolgd door een paella diner (en veggie variant) met showcooking. Al dit lekkers wordt gevolgd door de prijsuitreiking van de Midweekchallenge. We kunnen met dank aan onze sponsors een mooie prijzentafel aanbieden. We sluiten deze avond af met een spetterende Sailor’s party met de galgenweel DJ van dienst.

Praktisch:

Inschrijven en betalen verplicht VOOR 24 november. De prijs voor receptie, diner, prijsuitreiking en party is 15€. Inschrijven (en evt vermelding veggie) kan door een mail te sturen naar dries.crombe@gmail.com. Je krijgt dan een mail terug met de betaalgegevens. Check ook onze facebook pagina “SailON–galgenweel” voor meer info.

Spread the news and see you @ End of Season 2013 by SailON!

SailON-team

Dries Crombé, Yannick Laumans en Wim Saeys